Dernek Olağan Genel Kurul Toplantısı Erteleme, YK Kararı 01. Aralık 2020

ATA SOYER SAĞLIK VE POLİTİKA

ARAŞTIRMALARI DERNEĞİ

KARAR     :01.12.2020/63

Konu: Olağan Genel Kurul (13.12.2020–20.12.2020) Toplantısının Ertelenmesi Hakkında.

Sevgili Ata Soyer Dostu Üyemiz,

Derneğimizin olağan Genel Kurul toplantısı 13.12.2020 tarihinde saat: 12.00’de Dernek Merkezimiz, Kıbrıs Şehitleri Cd. No:48, K:2 D:3 Alsancak/Konak İZMİR, adresinde aşağıdaki gündeme göre, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantı 20.12.2020 tarihinde aynı gündemle, aynı yer ve saatte yapılacaktı:

Devam eden COVID-19 nedeniyle “Bakanlık Makamının 24.11.2020 ve E.7507 Sayılı oluru ile Dernek Genel Kurulları 28.02.2021 tarihinden sonra 30 gün içerisinde yapılmak üzere ertelenmiştir.”

Yönetim Kurulumuz, Dernek Genel Kurul Yapma Kararını ( Mart 2021) tarihinde yapılmak üzere ertelenmesine karar vermiştir.

Sizleri yeniden planlanacak olan  Olağan Genel Kurul için Mart 2021 Toplantısında görmek dileğiyle bilgi ve gereğini  rica ederim.02.12.2020

YK BAŞKANI

AHMET NURİ ETİT